Adverteren

Sheena blogt staat open voor advertenties maar hanteert enkele strenge regels wat betreft de advertenties:

  • Enkel merken, winkels, … die binnen het geheel van de blog passen en waar ik zelf 100% achter sta komen in aanmerking.
  • Kleine zelfstandigen hebben een voetje voor.
  • Sheena Blogt is een blog in volle groei maar is op dit moment nog steeds één van de kleinere blogs. Te hoge verwachtingen zijn dus niet toegestaan.
  • Een give-away sponsoren mag wanneer er iets wordt weggeven dat binnen het kader van Sheena Blogt past.
  • Ik schrijf geen artikels op vraag. Adverteren kan uitsluitend via bannering, het sponsoren van een give-away of in uitzonderlijke gevallen het reviewen van een product, of .. ik zeg zo maar iets : een reis, daar kunnen uitzonderingen voor gemaakt worden ;-). Reviews gebeuren eerlijk en oprecht, ik mag dan ook de negatieve kanten meedelen als die er zouden zijn.

Aan mijn lezers: soms maak ik gebruik van Affiliate Marketing, bijvoorbeeld bij een link naar Bol.com of Landal. Ik pas dit enkel en alleen toe als ik toch sowieso zou linken en zal nooit een blog schrijven enkel en alleen maar om bepaalde links te kunnen plaatsen. Geen flauw idee wat Affiliate Marketing is? Wel, wanneer je op zo’n link klikt en op de site van de partner terecht komt en daar dan eventueel iets zou kopen dan krijg ik van de partner een klein percentage van dat bedrag. Louter ter info: dit heeft mij nog geen euro opgeleverd dus nog te bekijken hoe lang ik dit zal blijven toepassen ;-)

Interesse? Neem contact op door het contactformulier op deze site en dan bespreken we het samen verder!