Ik zou NIET gaan, neen neen, want ik was zaterdag al stofjes gaan kopen en dus ging ik NIET gaan.
Tot ik gisteren om 15u wakker werd na een middagdutje en ik dacht ‘verdorie, dat is hier zo dichtbij, ik kan daar in de buurt ergens op een geheime locatie gratis parkeren en ik heb zo’n voorgevoel dat er daar niet veel volk gaat zijn’.
Dus… ik ging toch! Om 15.45u was ik ter plaatse en zo had ik nog een uur en een kwartier om mij volledig uit te leven op het Stoffenspektakel.

Er was niet veel volk, ik heb op mijn gemak drie keer alle kraampjes bekeken en kwam uiteindelijk thuis met vijf meter tricotstofjes en 5 biaislintjes voor alles tezamen 31 euro. Ik ben héél tevreden met mijn buit!
Er gaan kleedjes en een t-shirt voor mijzelf mee gemaakt worden. Mijn handen beginnen al te jeuken om er aan te beginnen.

Groetjes,

Van een stofverslaafde Sheena