Gisteren zijn we abonnee geworden van Planckendael + Zoo van Antwerpen. Planckendael is voor ons echt heel dichtbij en het idee om abonnee te worden speelde dus al een tijdje in ons hoofd sinds de geboorte van zoonlief. Toen mijn werkgever enkele weken geleden aankondigde dat we korting kregen op een abonnement werd de knoop doorgehakt. Sinds gisteren zijn we officieel abonnee!

Het eerste bezoek als abonnee was alvast heel erg leuk. Al bleek zoonlief toch wel wat schrik te hebben van bepaalde dieren. Mijn man en ik wilden even rustig kijken naar de olifanten, maar zoonlief riep meteen ‘gedaan!gedaan!’, wat bij hem dus wil zeggen dat we maar best zo snel mogelijk ergens anders naartoe wandelen.
Toen we wegwandelden draaide zoonlief zich toch nog even om en riep ‘dada fant!’ Tsss, dan durfde hij dus weer wél de stoere uithangen 😉
Gelukkig viel de kinderboerderij meer in de smaak. Daar liep hij achter de geitjes aan en probeerde hij ze te aaien en te knuffelen en zelfs kusjes te geven (wat ik nu toch wel een beetje té vies vond).

We zagen ook het nieuwe babygirafje, geboren op valentijn mét hartje op zijn bil:
 

Foto website PlanckendaelDe komende maanden gaan we nog heel wat bezoekjes brengen aan Planckendael (we moeten ons geld er uit halen hé!) en ook een bezoekje aan de Zoo van Antwerpen staat op het programma binnenkort.

Ik kreeg gisteren in de dierentuin al een echt lentegevoel, met het zonnetje dat scheen, ik kreeg er meteen energie van.
Nog een maand en de lente is officieel in het land, ik kijk er al enorm naar uit! Tegen dan kan ik ook weer aan de slag in de moestuin… het wordt dringend tijd om mijn moestuinplan voor 2014 eens op te stellen. Wordt vervolgd …

Groetjes,

Sheena