Maart begon niet zo goed: ik was (ben) weer ziek. Extreme vermoeidheid, buikgriep, duizeligheid, alles is hier de voorbije dagen al gepasseerd. Ondertussen begin ik weer een beetje op krachten te komen, al heb ik net een middagdut van twee uur en half achter de rug dus echt vol energie zit ik nog niet. Maar alvast genoeg om dit blog nog eens van een update te voorzien!

Zo kan ik jullie eindelijk verklappen wat er nu eigenlijk in het verrassingspakket zat dat je met mijn give-away kon winnen: ik stuurde winnares Edje drie bloemenstofjes, drie flockjes (met de Cameo gemaakt), twee ritsen, een lintmeter en een zelfgemaakte ‘Mufko’ (van Khadetjes) op. Over die Mufko ben ik nog steeds een beetje beschaamd: het was mijn eerste poging en ik heb die echt heel erg slecht afgewerkt, pas achteraf viel mijn frank (euro) wat ik verkeerd had gedaan, maar toen was het al onderweg met de post. Achja… weer iets bijgeleerd voor de volgende en ook vooral geleerd dat haast en spoed zelden goed is 😉


De flockjes waren mijn eerste flockpogingen met de Cameo Silhouette. Het is te zeggen: bijna de eerste, want de echte eerste pogingen waren niet helemaal gelukt. Zo had de grote uil eerst geen oren. Deze heb ik dan maar zelf gebruikt, zo kon ik ineens eens testen wat het gaf als resultaat:

Gelukkig gebeurden er naast al dat ziek zijn ook een paar fijne dingen de voorbije weken. Zo won ik zomaar een weekendje Centerparcs! Een prijs waar we deze maand nog gebruik van zullen maken. We kijken er al naar uit, hopelijk ben ik tegen dan weer helemaal genezen.

We gingen ook nog eens naar Planckendael, voor de tweede keer op één week tijd, we zijn ons abonnementsgeld er al uit aan het halen. Het was een prachtige dag en de reden waarom we zo snel terug zijn gegaan was omdat er iemand ons had verteld dat je deze maand als abonnee al toegang krijgt tot een nieuw Planckendael gedeelte waarbij je tussen de pinguïns kan rondlopen. Dat moesten we zien! Het was een fijne voormiddag, al was ik ook dan al doodmoe, maar de pinguïns waren echt de moeite. Zoonlief moest er wel bijna zijn mutsje aan afstaan!

En verder zijn er de kleine dingen die mij weer gelukkig maken, zoals deze stofjes die net in de wasmachine zitten om hopelijk later deze week mee aan de slag te gaan (de plannen: een zwangerschapsrokje, een Jacobbroek, een t-shirt, twee kleedjes):En deze bloemetjes in huis maken mij ook altijd blij:


Vele groetjes,

Sheena