Op 3 april 2013, exact één jaar geleden, schreef ik mijn eerste blogbericht. Ik weet nog dat in toen regelmatig naar mijn blogstatistieken ging kijken om na te gaan of iemand het gelezen had (wat nogal tegen viel). Het was toch wel heel spannend allemaal 🙂
En ondertussen, 1 jaar later, voel ik mij helemaal thuis in de blogwereld.

Aan iedereen die mijn blog het afgelopen jaar gelezen heeft, gereageerd heeft op berichtjes, deelgenomen heeft aan give-aways, mijn blogje volgt, … : bedankt! Jullie maken het bloggen de moeite waard. Jullie reacties zijn ook altijd super en ik lees ze met heel veel plezier.


Ik ga jullie vandaag ook verklappen of we een jongen of een meisje verwachten. Slechts vier personen gokten juist:

Sarah
Marianne  haakt en naait
Gill
Zaanse Zolder

Zij gokten op ‘jongen’! En inderdaad: zoonlief zal er een broertje bij krijgen!
Als je mij vroeger verteld zou hebben dat ik twee zonen zou krijgen dan zou ik gedacht hebben ‘o neen, ik wil twee dochters!!’. Maar zoonlief heeft mijn mening veranderd. Ik voel mij prima als jongensmama, ik zou het mij niet meer anders kunnen voorstellen.
Natuurlijk hoop ik stiekem wel dat er in mijn nabije omgeving de komende jaren ergens eens een lief klein meisje geboren wordt zodat ik ook eens meisjeskleertjes kan maken en al die mooie meisjespatroontjes die ik hier in blogland zie passeren kan uittesten 😉

Omdat mijn blog jarig is vandaag krijgen de vier bovenstaande personen die juist gegokt hebben allemaal een cadeautje van mij van zodra zoon nummer 2 geboren is. Sturen jullie mij jullie adresgegevens door op sheenblogt@gmail.com?

Geniet nog van deze prachtige dag!

Vele groetjes,

Sheena