De titel had ook kunnen zijn ‘de overwinning van mijn biais-angst’.

Een collega van mij is een paar weken geleden papa geworden van een lief klein dochtertje. Aangezien ik eens iets anders wou doen dan het gebruikelijke ‘we schrijven allemaal onze naam op een kaartje en steken er wat centjes bij’- cadeau, besloot ik om zelf een geboortecadeautje te maken.
Mijn oog viel op het pamperzakje van Mme Zsazsa. Eén probleem: er moet daar gewerkt worden met ‘biais’ en ik had gehoord dat dat moeilijk was.
Spijtig genoeg ontdekte in nét te laat dat er ook een versie zonder biais bestond. Toen ik deze uitleg ontdekte had ik mijn stof al geknipt voor de versie mét biais, wat te klein was om te gebruiken voor de versie zonder biais.
Mijn geknipte stof en biais bleven enkele dagen (weken) liggen, ik durfde er niet aan te beginnen. Maar mijn collega zijn dochtertje kon natuurlijk niet blijven wachten op haar cadeau dus vandaag begon ik er toch maar aan. En weet je wat? Dat viel kei goed mee! Helemaal niets om schrik van te hebben, die biais…

Dit is het resultaat:

 Groetjes,

Sheena