Vandaag ben ik alweer 34 weken zwanger!
Mijn buik groeit en groeit. Hij is al een stuk groter dan hij ooit geweest is bij mijn vorige zwangerschap (toen kreeg ik wel héél vaak te horen dat ik een kleine buik had). Nu is het denk ik al iets meer een ‘normale’ buik. En ik ben er best trots op!


Mijn zelfgemaakt zwangerschapsrokje is dit weekend goed van pas gekomen. Lekker luchtig, zalig om te dragen.

Wat een fantastisch verlengd weekend hebben we weer achter de rug. We zijn hier gelukkig gespaard gebleven van hagelstormen die elders in het land wel serieus wat schade hebben aangericht (mijn schoonouders hun splinternieuwe veranda kan al een nieuw dak gebruiken …). Het vreemde weer zorgde wel voor prachtige luchten: zo heb ik vandaag enkele wolken gespot die ik meteen heb ingediend op mijn ‘Cloudspotter’ applicatie. Zoals deze ‘asperatus’ (veel punten waard!):


Manlief trotseerde de hitte en regen en deed dit weekend aan maar liefst twee loopwedstrijden mee. Zot zijn doet geen zeer zeker … Hij behaalde wel mooie resultaten, zijn vele trainingen werden beloond.

Zelf heb ik mij nog het meeste geamuseerd in de tuin met zoonlief waar we met water gespeeld hebben. Zalig!

De potjestraining wordt hier ondertussen ook verder gezet maar ik vrees dat we daar nog een lange weg te gaan hebben. Op drie dagen tijd slechts één plasje in het potje maar wel veel plasjes en kaka op de grond 😉 Al een geluk dat we vaak buiten konden zitten!

Morgen start mijn laatste volledige werkweek, in totaal ga ik nog 6 dagen werken. Deze week 4 en dan de week daarna nog op maandag en dinsdag. Ik tel de dagen af …

Er werd dit weekend niet verder gewerkt aan geboortevoorbereidingen, ik heb nog geen enkel doopsuikerzakje gemaakt… Het is dus maar te hopen dat dat ventje in mijn buik niet van plan is om veel te vroeg geboren te worden.

Ik hoop dat deze ooievaar, die een paar dagen geleden over onze tuin vloog, dan ook geen slecht teken is:Vele groetjes,

Sheena