projectblogboek2

Het is de onopgeruimde versie geworden:

DSC07619b

 

De laatste tijd ben ik veel te vinden achter dit bureau. Berekeningen maken in Excel voor de opstart van mijn webshop, rondsurfen op internet op zoek naar leveranciers, betalingen doen, bloggen, foto’s organiseren, filmpjes maken, …. ik breng hier heel wat uren door van zodra de kinderen in bed liggen.

Het is een simpele IKEA bureau, meer heb ik niet nodig. Ik heb genoeg ruimte om er al mijn papierwerk en rommel op kwijt te kunnen. Eén nadeel: de schuiven van de ladekast zijn veel te gemakkelijk te openen door kinderen, ik tref dan ook vaak de inhoud van de schuiven op de grond aan. Gelukkig steken de belangrijke papieren in een andere afgesloten kast!

Hoe ziet jullie bureau er uit?

Groetjes,

Sheena

Dit is een post in #projectblogboek