Ik heb het hier niet over een bestelling bij de Chinees maar over mijn 101 doelen! Er zijn er namelijk weer twee geschrapt.

Na ongeveer 4 jaar te zeggen ‘laten we fruitbomen in onze tuin planten’ gevolgd door de nodige excuses waarom we niet meteen de daad bij het woord zouden voegen (verkeerde seizoen, eerst koterij laten afbreken, zwanger, eerst de moestuin aanleggen, …..) hebben we het gisteren dan toch eindelijk gedaan: twee appelbomen in de tuin geplant! Een James Grieve en een Reine des Reinettes. Veel werk was het niet, achteraf vraag je je dan altijd af waarom we het niet eerder gedaan hebben… Maar goed, ze staan er, ik ben blij! Hopelijk kunnen we vanaf volgende zomer appels eten uit de tuin.

boom

We organiseerden gisteren ook een doopfeest voor kleine broer (heel symbolisch toevallig net op de dag dat we dus ook de bomen geplant hebben). Het was een hele mooie viering, ik had alle teksten zelf bij elkaar gezocht zodat er veel betekenis lag in de woorden die werden uitgesproken. Wat ik zo mooi vind aan een doopsel is dat je daar met heel de familie bij elkaar zit speciaal voor dat kleine hummeltje en dat er gewoon heel veel liefde in de lucht hangt die dag.

Na de viering hebben we de familie bij ons thuis uitgenodigd voor taart en koffie. Ik had in de voormiddag twee taarten gebakken. Een lekkere appeltaart waarvan ik het recept bij mama van vijf had gevonden en een kaastaart die ik al eens eerder maakte. Ze werden gesmaakt.Het was een fijne dag!

Groetjes,

Sheena