Kijk eens …er staat reclame op mijn blog, daar in de rechterbalk, reclame van een nieuwe webshop:  een webshop waar er binnenkort (vanaf morgenavond!) tricot stoffen verkocht zullen worden 🙂

Met andere woorden: mijn eenmanszaak is klaar om gelanceerd te worden!

Het zijn drukke maar zeer leuke en vooral leerrijke weken geweest. Even geen tijd om te naaien, maar wel veel tijd gestoken in het op zoek gaan naar leuke stoffen om te verkopen.

Af en toe een slapeloze nacht gehad. Faalangst. Angst dat ik belangrijke zaken over het hoofd heb gezien. Angst dat morgen bij de lancering vanalles in het honderd zal lopen. Angst dat niemand iets koopt (alhoewel … ik weet wel wat te doen met de stoffen 😉 ). Maar ook een blij gevoel dat ik toch alweer een droom van mij heb doen uitkomen!

Morgenavond lanceer ik de shop met een kortingsactie die ik op de Facebookpagina van de shop zal aankondigen. De Facebookpagina is ook de plaats waar ik verder over de shop zal communiceren. Dit blog blijft gewoon mijn blog. Hier zal je eerder de verhalen van achter de schermen van de shop te weten komen 😉 Dus indien je interesse in de shop zelf hebt raad ik je aan om ons op Facebook te volgen (er zal later ook nog een mogelijkheid komen om in te schrijven op de nieuwsbrief ).

Aangezien mijn budget om een eigen webshop te starten eerder beperkt was en er tevens al enorm veel stoffenwebshops bestaan heb ik ervoor gekozen om mij te concentreren op één soort stoffen, namelijk de tricotstoffen, de rekbare stoffen dus, aangezien ik daar zelf ook het liefste mee werk. Er zijn nog veel uitbreidingsmogelijkheden maar we beginnen klein en we zien wel waar we eindigen. Ik heb mijzelf verplicht om het sowieso een jaar vol te houden zelfs al verkoop ik niets, ik moet het toch zeker een jaar de kans geven. Na een jaar kan ik dan evalueren of ik zo’n shop gecombineerd krijg met mijn gezin en hoofdberoep en of ik niet teveel verlies aan het draaien ben. Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal zal lopen! Ik heb alvast veel zin om van start te gaan 🙂

Ik heb jullie ook nog een give-away beloofd en die komt er zéker aan. Ik ben het nog niet vergeten , nog even geduld 🙂

Groetjes,

Sheena

visitekaartje