Ik hou wel van cijfertjes en voor mijn laatste overzicht van 2014 dook ik dan ook even in mijn blogstatistieken. Bij deze enkele cijfers en weetjes over mijn blogjaar 2014:

  • – Iets meer dan 10.000 unieke bezoekers kwamen dit jaar langs op Sheena Blogt
  • – Die 10.000 bezoekers zorgden voor meer dan 30.000 paginaweergaven
  • – 40% van de bezoekers waren terugkerende bezoekers (jeej!)
  • – De meeste bezoekers kwamen uit België, op de tweede plaats staat Nederland en daarnaast kwam er nog bezoek uit maar liefst 44 andere landen!
  • – Jullie vonden Sheena Blogt vooral via Google, Facebook, Bloglovin en Blogmadammen
  • – De meest populaire zoekwoorden waarmee jullie op mijn blog terecht kwamen waren ‘overlockmachine’, ‘dalton broekje’, ‘eenvoudige naaiprojecten’ en ‘harlequin jurk’ maar mijn blog kwam ook tevoorschijn wanneer jullie zochten naar ‘ik zoek naaivrienden’,  ‘kippenvoeders halle’,  ‘leuke verrassing na het werk’ , ‘oma’s schortenpatroon’ en ‘sexy plasjes in bed’ (euh?)
  • – De populairste berichten (naast de give-aways die altijd hoog scoren) waren dit jaar de Harlequin jurk (die trouwens ook een heel eigen leven is gaan leiden op Pinterest!),  de Leather Sweater, de doopsuikerzakjes, een oproep voor hulp ivm mijn webshopdroom en mijn 101 doelen!
  • – Er kwamen heel wat volgers bij (superleuk!), de teller op Bloglovin staat op 192 … bij 200 gaan we nog eens vieren! Ook op Instagram en Facebook kwamen er volgers bij. Aan die Instagram ben ik ondertussen al goed verslaafd geraakt.
  • – Ik maakte in de zomer de overstap van Blogger naar WordPress en ben hier heel tevreden

Schermafbeelding 2014-12-30 om 18.37.52

 

2014 was een goed blogjaar. Bedankt aan alle lezers, bedankt ook voor alle berichtjes die jullie hebben achtergelaten , die zijn steeds superleuk om te lezen. Ik hoop jullie allemaal terug te zien in 2015 voor een nieuw blogjaar.

Geniet van de laatste dag van 2014, veel feestplezier en dat in 2015 jullie dromen mogen uitkomen!

Vele groetjes,

Sheena