Eerst en vooral: bedankt voor de reacties op mijn vorige bericht! Ondertussen nam ik even een pauze en kwam er voor het eerst 14 dagen lang geen nieuw bericht op dit blog. De inspiratie was op. Maar nu ben ik er weer met inspiratie voor al minstens drie nieuwe blogberichten dus hou jullie maar vast,we zijn weer vertrokken! 😉

We starten met het naaiproject waar vorige keer alles misliep. Ik had de halsboord helemaal verkeerd aangezet door te vlug te willen werken en tegelijkertijd een lastige kleuter onder controle te houden. Dat gaat dus niet, die les heb ik ondertussen geleerd. Gisteren middag, wanneer de kinderen sliepen (beide met 39 graden koorts trouwens, maar dat is dan weer een ander verhaal), knipte ik in alle rust en stilte de nieuwe stukken stof. ’s Avonds, wanneer de kinderen terug sliepen en manlief met zijn vrienden beneden zat kroop ik boven achter mijn naaimachine om op mijn gemak het truitje in elkaar te steken. Naaien werd zo ineens weer leuk in plaats van iets dat ik snel snel nog moest gedaan zien te krijgen tussen al mijn andere werk door. Het resultaat zag er dan ook ineens véél beter uit dan na mijn eerste poging.

Vanochtend heb ik mijn (ziek) model het truitje laten passen en hij heeft speciaal voor jullie heel hard zijn best gedaan om mooi te poseren.

collagels

Patroon: Leather Sweater (La Maison Victor) – Stof: Kiwi Fabrics – Boordstof: Veritas

Groetjes en tot snel!

Sheena