Vrijdag 27/3 schreef ik mij, na heel veel getwijfel en heel erg last minute, in voor hét blogevent: ‘Big Blogameetup 2’, georganiseerd door Soetmin, Heidi, Lobke en Saartje.

Ik zag het niet zo goed zitten om helemaal alleen naar daar te gaan maar gelukkig waren er Annelyse, Kelly en Vie, drie in de buurt wonende blogsters waarmee ik kon carpoolen. Drie supertoffe madammen waarvan ik blij ben dat ik ze heb leren kennen.

In Antwerpen aangekomen zag ik heel wat gekende gezichten van blogsters die ik zelf volg. Gek eigenlijk hoe je in een ruimte kan staan met allemaal onbekende mensen terwijl je van veel van die mensen toch al zoveel weet door hun blog te volgen. Er gaat vast wel ergens een lijst rond van alle blogs die er aanwezig waren maar ik zag bijvoorbeeld Sarah, Anske, Griet, Lies, Davina, Annick, Fieke, Kelly, …. Er waren ook heel wat blogsters aanwezig waarvan ik nu pas ontdek dat ze er ook waren, spijtig dat ik niet iedereen heb kunnen zien, hopelijk een volgende keer dan wel 🙂

Het was gezellig, het was leuk, het was voor herhaling vatbaar. Ik ben blij dat ik de stap om toch te gaan heb durven zetten 🙂

Er werden gisteren ook goodiebags uitgedeeld, jeej! Ze waren rijkelijk gevuld, zie hier mijn buit:

bb2

 

Eén van de hoofdsponsors was Omega Pharma, de helft van de goodie bag is van hen afkomstig. Weer veel nieuwe producten om eens uit te testen, de doucheproducten staan ondertussen al klaar in de douche.
Zie je dat blauwe dopje vooraan? Enig idee wat dit is? Denk maar eens goed na 😉 Ik weet het alvast!

Een aantal zaken heb ik alweer direct moeten verstoppen: de Oreokoekjes, de snoepjes van Zoet, … ze zien er zo lekker uit maar maart is mijn suikervrije maand dus ik mag ze pas openen op 1 april. Aftellen!

Ik heb hier ook heel bescheiden één pakje koffie op de foto gezet maar ik heb er eigenlijk DRIE, ha! Mijn medeblogsters hadden niet de juiste koffiemachine in huis en ik wel, komt dat even goed uit want ik zat net bijna zonder koffie.

Er zitten ook heel wat kortingsbonnen in de zak waarvan ik er zeker een aantal ga gebruiken zoals deze van Goldfish bijvoorbeeld.

Veel foto’s heb ik niet genomen tijdens de avond, ik vrees zelfs geen enkele, dus voor sfeerbeelden zal je even de andere blogs moeten bekijken. Ik kan je verzekeren dat je een hoop gelukkige vrouwen zult zien, een vrolijk babbelende bende.

Volgende keer zal ik alvast niet meer twijfelen om te gaan 😉

Groetjes,

Sheena