Er lag hier al een tijdje een zwart-wit stofje uit de voorraadkast van mijn webshop naar mij te lonken. Dat ik er zelf iets mee zou gaan maken stond al snel vast. Ik wist alleen nog niet goed wat. Een rokje misschien, of een T-shirt? Neen, vandaag besloot ik er een Harlequin Jurk van te maken, ik wist ten slotte al dat die jurk wel bij mij paste.

Oorspronkelijk maakte ik de jurk volledig hetzelfde als de vorige keer maar al snel bleek dat bij dit stofje de mouwen helemaal niet mooi tot hun recht kwamen op die manier. Er waren dus wat aanpassingen nodig. Ik heb nooit een naai-opleiding gehad dus ik ken helemaal niets van aanpassingen. Ik deed dan zo maar wat waarvan ik hoopte dat het mooi zou worden en wonder boven wonder kreeg ik het resultaat dat ik voor ogen had. Jeej!

Het stofje zit ZALIG en ik ben er zeker van dat dit kleedje de komende maanden veel uit de kast gehaald zal worden!

collageblack2

Stof: Kiwi Fabrics  – Patroon: Harlequin LMV

Groetjes,

Sheena