Vandaag maakte ik een zomerpyjama voor grote broer. Ik nam hiervoor het patroon van ‘Heidi & Finn’ dat ik eerder al eens gebruikte en maakte nu de versie met korte broek en t-shirt. De gebruikte stof komt uiteraard van hier.

Met de stof die nog overbleef na het knippen van de pyjama maakte ik een t-shirtje voor onze logé van dit weekend: Jules, de klaspop!

pjjules

Jules mocht dit weekend bij ons komen logeren omdat grote broer jarig is. Morgen geven we een feestje voor zijn derde verjaardag. Er staat ons een drukke dag te wachten waarin ik nog taart moet bakken, een BBQ voorbereiden, nog extra ijs moet draaien (vandaag maakte ik al vanille-ijs, morgen volgt de stracciatella), het huis versieren, de tafel dekken, het terras en de tuin toonbaar maken en overal een beetje opruimen.Ohja en nog een heel groot cadeau inpakken! Fieuw, ik word al een beetje moe als ik er aan denk.

Grote broer kijkt er al wekenlang naar uit, hij zegt dagelijks ‘en morgen is het mijn verjaardag en dan is er een feestje en dan gaan we taart eten en dan krijg ik héél véél cadeautjes’. En ook nog ‘en dan mag de krokodil komen en die gaat Oma opeten’. Oeps…zal ik Oma misschien toch nog maar snel even waarschuwen? 😉

Ik denk dat ik nu ook maar eens mijn bedje in kruip zodat ik morgen goed uitgerust ben voor de grote dag. Drie jaar al seg, niet te geloven ….

Slaapwel x

Sheena