Trouwe lezers zullen misschien al wel gemerkt hebben dat ik mijzelf graag uitdaag. Mijzelf uitdagen blijkt namelijk voor mij de ideale manier om iets gedaan te krijgen. Zo at ik een maand geen suiker (waar ik een veel gezondere levensstijl aan overhield), ging ik een lente-schoonmaak challenge aan (die nog lopende is …) en stelde ik mijzelf 101-doelen op waarvan ik er al heel wat kon schrappen.

Nu ga ik er nog een extra mini-uitdaging aan toevoegen. Ik had jullie beloofd om weer wat meer aandacht aan mijn blog te besteden. Vanaf nu mag je je dan ook weer aan minstens twee blogberichten per week verwachten. Woensdag en zondag zijn de dagen waarop ik het meeste ‘me-time’ heb waardoor ze ideaal zijn om wat tijd in te voorzien voor één van mijn favoriete hobby’s :-).

Aan inspiratie alvast geen gebrek, ik bedacht vandaag nog een ideetje voor een blogreeks voor deze zomer maar daar vertel ik jullie later meer over!

Tot blogs,

Sheena

todo