Wanneer ik voor de shop op zoek ga naar nieuwe stoffen probeer ik om naast de gekende merken en designers ook op zoek te gaan naar de ietwat uniekere stofjes. Zo kwam ik dit paneelstofje tegen. Ik was meteen verliefd en het duurde dan ook niet lang alvorens het in de shop beschikbaar was. Ik hield twee panelen van de stof apart voor mijzelf om er een kleedje van te maken. Gisteren ging ik er mee aan de slag. Ik nam als patroon nog maar eens de Harlequin jurk van La Maison Victor en paste het hier en daar een beetje aan. Het resultaat zie je hieronder. Ik vermoed dat het stofje niet bij iedereen in de smaak zal vallen maar ik ben er wel blij mee 🙂

mg1

stof: Kiwi Fabrics

 

mg2

Het stofje is van een zalige kwaliteit en omdat ik nog een stukje over had en het zonde vond om daar niets mee te doen besloot ik om er een babylegging van te maken volgens het gratis patroon van Emma&Mona. Alleen ben ik er zelf niet zo heel veel mee, aangezien ik twee jongens heb en er in onze directe omgeving ook niet meteen ergens een meisje op komst is. Daarom geef ik het weg aan één van mijn lezers!

mg3

Interesse om deze babylegging (maat 80) te winnen? Volg Sheena Blogt dan via één van de vele kanalen (in de rechterbalk staan alle links) en laat hieronder een berichtje achter om kans te maken. Wie weet komt deze legging dan binnenkort wel jouw kant op 🙂 De winnaar maak ik bekend op 10 september.

Groetjes,

Sheena