De laatste 2 uren van 2015 zijn van start gegaan. Het feestgedeelte zit er hier al op, de kinderen liggen net in bed en ik heb zonet besloten om op de valreep nog een laatste jaaroverzicht op jullie los te laten. Het overzicht van de naaiprojecten van 2015! Net als in 2013 en 2014.

Vandaag maakte ik trouwens nog het allerlaatste naaiproject van dit jaar: een zakje om mijn smartphone veilig in op te bergen. Het is een simpel ritstasje geworden met binnenin extra veel vlieseline om een goede bescherming te bieden. Het is helemaal niet moeilijk om te maken al slaagde ik er toch weer in om het niet van de eerste keer juist ineen te steken waardoor ik moest herbeginnen en toen naaide ik ook nog eens in mijn vinger (met mijn machine, jawel!). Auch! Maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen :-). Dit is het resultaat:

collagezakje

Een gelijkaardig zakje maakte ik trouwens nog voor mijn zus maar daar heb ik geen foto’s van. Ze kreeg een deluxe versie met zijzakjes, voor mijzelf hield ik het eenvoudiger.

Van de overige naaiprojecten van 2015 maakte ik een foto-collage. Zelf ben ik het meest trots op de jas voor onze kleuter, op deze pyjama en op deze trui. Ze werden dan ook al veel gedragen!

collage2 collage1Het was dit jaar een mooie verdeling tussen naaien voor mijzelf en naaien voor de kinderen. Hopelijk komen er weer veel naaiwerkjes bij in 2016, ik heb alvast nog veel plannen op dat vlak 🙂

Tot de volgende, in 2016! Dat het een fantastisch jaar mag worden (op welk vlak dan ook)!

Sheena