Een nieuw jaar = nieuwe blogvoornemens.

Ik heb eens nagedacht waarover ik wil bloggen in 2016. Dit jaar wil ik graag elke maand minstens één blogpost schrijven rond een aantal vaste thema’s:

– minstens 1 X per maand wil ik een naaiproject/breiproject tonen. De laatste tijd komt er van naaien niet veel in huis dus ik hoop dat ik mijzelf met deze deadline weer opgestart krijg 🙂

– minstens 1 X per maand wil ik een review online zetten. Dit kan een review over eender wat zijn, iets wat die maand toevallig op mijn pad is gekomen. Een restaurantbezoek, een boek, een recept, speelgoed voor de kinderen, make-up, …alles kan!

– minstens 1 X per maand wil ik een bericht schrijven rond onze verbouwplannen: we zitten nog in de ontwerpfase dus dit zullen berichten zijn die gaandeweg evolueren van inspiratieborden tot de échte verbouwing en alle miserie die daar bij komt kijken

Twee andere onderwerpen die ik regelmatig wil laten terugkomen zijn ‘kleuterpraat’ met de uitspraken van onze oudste (en gaandeweg hopelijk ook van onze jongste) en ‘fotografie’. Ik heb mij enkele maanden geleden een boek over fotografie gekocht met de bedoeling om eens eindelijk te oefenen op het maken van betere foto’s. Het is er alleen nog niet van gekomen. Dit jaar staat het op de agenda!

Dit alles zal natuurlijk nog worden aangevuld met blogberichten volgens de inspiratie van de dag die niet noodzakelijk onder bovenstaande topics hoeven te vallen. Deze zomer plan ik ook een nieuwe zomerreeks met kindvriendelijke uitstapjes. Daar kijk ik al naar uit!

Later deze week zal ik alvast van start gaan met een eerste review, we zijn namelijk gisteren in het restaurant ‘The Jane’ gaan eten en daar wil ik wel eens het een en ander over vertellen 🙂

Tot de volgende!

Sheena