Vandaag heb ik eindelijk een naaiproject afgewerkt dat al een paar weken op mijn naaitafel lag te wachten. Er was altijd wel weer een nieuwe reden om de laatste, ietwat vervelende, afwerkingen uit te stellen.
Het leek wel alsof mijn naaimachine zich hierdoor een beetje gekwetst voelde en daarom wraak wou nemen want, oh boy, heeft die machine het mij vandaag moeilijk gemaakt. Een paar simpele zoompjes werden een heuse lijdensweg. Twee gebroken naalden en heel veel gesukkel met draden later is het toch nog goed gekomen. Twee nieuwe pyjama’s voor onze jongens zijn klaar 🙂 . Maat 5 jaar voor de oudste van 4 en maat 3 jaar voor onze jongste van 2. Logisch toch!? 🙂

De stof is een zalige zachte tricot met een ontwerp van Elvelyckan Design.
Als patroon koos ik voor een patroon van Heidi & Finn.

Stof: Kiwi Fabrics Patroon: Heidi & Finn

 

Ik zou er zelf ook wel zo eentje willen eigenlijk ..

Groetjes,

Sheena