Net als in 20152014 en 2013 blik ik in december terug op de naaiprojecten van het afgelopen jaar.
2016 was een jaar van 20 naaiprojecten én 1 haakproject (de Dolly Plaid). Momenteel ben ik ook nog met een breiwerk bezig maar dat zal niet meer in 2016 afgewerkt geraken aan het tempo dat ik brei. Ik vertel er nog wel eens over 😉 .

In 2016 leerde ik weer een paar nieuwe patronen kennen zoals onder meer de Bronte top, de Fjara tank top en de Julia Cardigan. Patronen die zeker terug gebruikt gaan worden in 2017 aangezien die kledingstukken hier echt een succes zijn.
De oudste zoon kreeg er de afgelopen maanden ook wat zelfgemaakte kledij bij maar de jongste zoon alleen een pyjama. Die verdeling gaan we in 2017 eens omdraaien!
Ook mijn man wil ik in 2017 graag eens van wat kledingstukken voorzien.  Uitdagingen genoeg dus.

Naai/haak/brei/… jij zelf ook? Wat was jouw favoriete creatieve project van 2016? Deel hieronder gerust een bloglink 🙂

Fijne kerstdagen!

Sheena