… moest ik onverwachts al stoppen met werken. Op 18 april 2012 was ik 34 weken zwanger en gingen we voor een controle naar de gynaecoloog. Daar bleek dat ons baby’tje niet goed meer groeide (p6 voor de kenners). Had het nog één p-tje lager geweest (p5) dan had ik meteen in het ziekenhuis moeten blijven. Maar ik mocht dus nog nét terug naar huis gaan. Wat ik niet meer mocht doen was gaan werken. Dus in plaats van mijn geplande twee weken voor bevaldatum (ik schreef al bijna vervaldatum) te stoppen moest ik nu 6 weken op voorhand stoppen. 
Vanaf toen was het alleen nog maar in de zetel liggen en rusten rusten rusten. En maar hopen dat ons baby’tje groot genoeg zou worden zodat het niet in de couveuse zou moeten. 
Mijn bevalling zou uiteindelijk vier weken later op 18 mei worden ingeleid. Ons zoontje woog  2.450 kg en mocht meteen bij ons op de kamer liggen.Dat was een hele opluchting!

De tijd vliegt, want ondertussen is hij al 11 maanden oud en mogen we stilaan plannen beginnen maken voor zijn allereerste verjaardagsfeest. We hopen op goed weer zodat we kunnen BBQ-en.

Aangezien hij nog klein is, en nog niet goed beseft wat cadeautjes zijn, krijgt hij dit jaar van ons een praktische cadeau ,zijnde: een fietshelm!
Zo kunnen we in de zomer enkele fietstochtjes ondernemen.
De helm is al gekozen en zal vandaag besteld worden. Deze zal het worden:

Little Nutty - Pop bullseye
Groetjes,
Sheena