Ik ben nu iets meer dan twee maanden actief in ‘blogland’ en ik moet zeggen : een hele nieuwe wereld is voor mij opengegaan!
Ik heb al zoveel leuke blogs ontdekt, ik geloof dat ik er op Bloglovin’ al bijna 100 volg ondertussen. Ik hou ervan om mijn dag te starten met het openen van Bloglovin’ en dan door alle blogs te scrollen die een nieuw bericht hebben geplaatst. Ik heb al vaak luidop moeten lachen met wat sommige mensen vertellen, heb al tranen in mijn ogen gekregen bij andere teksten, heb al heel veel toffe ideeën opgedaan en er is zowaar een nieuwe creatieve kant van mij naar boven gekomen waarvan ik niet wist dat hij bestond.

Allemaal dankzij blogs! Het voelt als een nieuwe vriendenkring, hoe melig dat misschien ook klinkt. Er heerst een warm gevoel in de blogwereld. Ik denk dat ik hier nog een tijdje ga blijven rondhangen …

Sheena