Ik zag het bij Vietje al eens gebeuren en nu heb ik toch wel hetzelfde voor zeker! Mijn bloemkool blijkt een broccoli te zijn. En mijn broccoli’s zijn bloemkolen.
Groot probleem, want kijk wat mijn boek zegt:

Ik heb nu dus een broccoli die extreem veel plaats heeft want die staat helemaal alleen in een vak , terwijl mijn drie bloemkolen bij elkaar gepropt staan in een ander vak. Ik snap niet hoe dit is kunnen gebeuren. Was ik dan zo in de war bij de aankoop van de plantjes? Of stond dit verkeerd aangeduid in de winkel?
Ik vond het al zo raar dat mijn bloemkool zo groen zag, maar ik dacht dat dit kwam omdat ik ze niet genoeg had afgedekt tegen het zonlicht. Ik er dus voor aan het zorgen dat die vanaf dan goed werd afgedekt…  Hoe dom! Het was pas toen manlief daarnet zei ‘volgens mij is dat broccoli’ dat mijn frank begon te vallen (en jawel toen we drie witte bolletjes zagen zitten in de ‘broccoliplantjes’ was het duidelijk).
Ik weet dus niet hoe dit gaat aflopen, met die drie bloemkolen. Het zullen drie kleintjes worden waarschijnlijk. 

Even iets anders: vanochtend zijn we de tweedehandsbuggy die we via het internet gekocht hebben gaan ophalen. Ik heb hem daarnet al eens uitgewassen en weer opgeblonken en hij is al helemaal klaar voor gebruik, tadaaa:

Weer een stap dichter bij onze vakantie!

Groetjes,
Sheena