Ik ben verslaafd geworden aan stofjes.  Het is nu al zo erg dat ik al een hele week zit te denken aan één bepaald stofje. Een stofje dat ik voor het eerst zag op het stoffenspektakel. De prijs van het stofje was 18 euro per meter en ik dacht ‘pfft, neen, voor zoiets duur ben ik niet naar het stoffenspektakel gekomen, ik ga hier alleen koopjes doen dus dit laat ik liggen!’

Maarja, nu heb ik ondertussen toch wat spijt. Want het was echt een héél mooi stofje. Ik ging dan toch maar eens online op zoek naar het stofje maar in onze nederlandstalige webshops vond ik niets.
Op een paar Amerikaanse sites hebben ze het nog wel, en natuurlijk weer veel goedkoper,… hmmz ….zou ik? 

Ja zo erg is het hier al. Ik denk dat ik zelf een stoffenwinkel ga moeten beginnen zodat ik mij eindelijk eens volledig kan laten gaan in de aankoop van stoffen! (al zal het dan wel moeilijk zijn om ze terug af te staan aan klanten haha, rijk zal ik er wel niet mee worden).

Kijk, over dit stofje droom ik nu dus. In het echt is het nog 100X mooier, heel verfijnd. Een gouden glans erover. Of zo herinner ik het mij toch:

Timeless Treasures – mini lionsIk heb trouwens geen flauw idee wat ik met zo’n stofje zou maken moest ik het hebben.
Het is gewoon mooi, om te hebben. Zonder reden!
Want ik ben verslaafd …


Sheena

PS: als jullie dit ergens tegenkomen tegen een mooie prijs…. laten jullie het mij dan weten? 🙂

EDIT: Laat maar 😉 ik heb het stofje al besteld ondertussen! Op Hawthorne Threads. Inclusief verzendkosten betaalde ik 13 euro voor een meter. Hopelijk arriveert het snel!