Omdat ik gisteren mijn goede nieuws mocht vertellen….
Omdat ik dit weekend plots een e-mail van Bloglovin’ kreeg waarin stond dat ik 50 volgers heb (en 30 op blogger = 80 in totaal, amai, als dat geen mooi getal is!)….
Omdat mijn misselijkheid en vermoeidheid eindelijk een klein beetje beginnen te beteren en ik weer tijd kan maken voor leuke dingen….
Omdat ik mijn lezers graag verwen….
Omdat ik graag had meegedaan aan al die secret santa toestanden maar ik toen te ziek wasDaarom geef ik nu zelf iets weg!

Namelijk: een verrassingspakket

Wat ik al kan zeggen is dat het met stofjes en naaien te maken zal hebben, en misschien ook wel met fournituren en … goh ik heb mij ingeschreven voor de groepsaankoop van de Silhouette Cameo , dus vermoedelijk zal het ook iets met flockjes of met papier zijn …
Maar meer kom je niet te weten, de winnaar zal pas merken wat er in het pakket zit van zodra het in zijn/haar bus valt. Ik heb alvast vÊÊl zin om er iets leuks van te maken!


Iedereen mag meedoen aan deze give-away, de winnaar zal bekend gemaakt worden op 15 februari (dan zou die Silhouette Cameo normaal gezien zeker in mijn bezit moeten zijn en kan ik meteen aan de slag …. ).

Deelnemen kan door hieronder te reageren.
Wie een beetje reclame maakt (door bijvoorbeeld een linkje te plaatsen) die geef ik met veel plezier een extra stem!

Groetjes,

Sheena