De tijd gaat snel, ik heb hier nog allerlei blogideeën klaarliggen: een update over de moestuin, een naaiprojectje, een blogje over mijn favoriete plek in Australië … maar ze moeten nog even wachten want eerst is het weer tijd voor de wekelijkse zwangerschapsupdate: vandaag ben ik exact 32 weken zwanger.

Op doktersbevel heb ik deze week wat meer rust proberen te nemen. Zo heb ik enkele dagen van thuis uit gewerkt ipv naar het werk te rijden (dat spaart mij toch al de stress van de Brusselse Ring uit) en heb ik dit weekend heel wat tijd doorgebracht op mijn ‘lui gat’!
Het gaat mij nochtans niet zo goed af, dat rusten, ik word daar niet echt gelukkig van. Alsof het leven doorgaat en ik moet blijven stilstaan. Ik hou daar niet van. Dus ik hoop toch dat ik op de volgende controle positief nieuws ga krijgen en ik deze zwangerschap niet ga moeten overschakelen op volledige platte rust …

Wat de baby-voorbereidingen betreft hebben we deze week een klein beetje vorderingen gemaakt. Ik heb namelijk uitgerekend hoeveel geboortekaartjes en doopsuiker we eigenlijk nodig hebben én we hebben een winkel gekozen die onze kaartjes zal drukken.
Deze week gaan we dan eens werk maken van het schrijven van de teksten en het uitkiezen van het lettertype en dan kan de kaartjesbestelling worden afgerond.

In mijn buik voel ik dankzij het rusten meer beweging dan voordien … of misschien heeft onze kleine man zich eindelijk gedraaid en kan ik hem hierdoor meer voelen? Dat zou fijn zijn, maar ik hoop er nog maar niet teveel op.

Dé zwangerschapskwaal van de voorbije week was: krampen in mijn benen en voeten, bij voorkeur in het midden van de nacht. Auw auw auw. Vreselijke manier om zo wakker te worden …
Verder gelukkig niet al te veel klachten!

Groetjes,

Sheena