Vandaag ben ik 38 weken zwanger. Dit is normaal gezien de voorlaatste buikfoto (tenzij onze kleine man vroeger dan de geplande keizersnede wil komen):

DSC07182b

De doopsuiker is klaar (eindelijk!). De enveloppen voor de geboortekaartjes zijn geschreven. De kleinste kleertjes van zoonlief zijn terug bovengehaald en gewassen. Langzaam maar zeker ronden we hier de laatste voorbereidingen af. Onze kleine man mag gaan komen!

Vorige week gingen we nog eens op controle bij de gynaecoloog: ons ventje was al een beetje ingedaald (de kans dat hij nu dus nog uit zijn stuitpositie zal komen is wel héél erg klein geworden). Zijn gewicht werd al geschat op 2,9 kg, hij groeit dus nog steeds erg goed, wat een opluchting. Ik voelde de voorbije week wat minder beweging maar op de echo leek hij nog goed te bewegen. Voor alle zekerheid moet ik nu donderdag eens aan de monitor gaan liggen om na te gaan of alles daarbinnen nog steeds in orde is.
Volgende week is dan de week waarin het allemaal zal gaan gebeuren …. Het is zo dichtbij maar tegelijkertijd ook nog zo ver af! Het lijkt allemaal nog niet echt …

Groetjes,

Sheena