Nu mijn zwangerschap achter de rug is kan ik weer wat gewone kledij voor mijzelf maken. De Sunny Pants heb ik hier in blogland al véél zien passeren en stak mijn ogen uit. Een eerste versie voor mijzelf liet dan ook niet lang op zich wachten:collagesp
Bij deze kan ik meteen ook al iets schrappen van mijn ‘101 doelen’ – lijst! Toegegeven, het blijft een héél hoog pyjama gehalte hebben zo’n sunny pants, maar ze zit ZO goed! Ik ben er vanochtend al mee op straat geweest en niemand keek raar … dus het kan er wel mee door 😉

En zelfs méér dan 1 ding want vandaag heb ik ook mijn naaikamer onder handen genomen: alle patronen zijn mooi gesorteerd, ik kan weer zien welke stofjes ik ter beschikking heb en mijn boeken & naaigaren liggen er weer ordelijk bij.

collageorde
En nu ga ik wat genieten van het zonnetje!