Mei was een superleuke maand want het was de maand waarin …

– we op familieweekend naar Nederland gingen waar we genoten van mooi weer, ontwaken in een bos, lekker eten en leuke uitstapjes in de buurt.

– de moestuin kon worden aangelegd. Eindelijk mocht ik mij nog eens helemaal laten gaan in de tuinwinkel 😉

– ik samen met mijn vader de start-to-run van 0 naar 5 km vervolledigde. Ik kan nu dus 5 km lopen, hoera! Bij deze kan ik ook weer één van mijn 101 doelen schrappen.

– ik door mijn drie mannen serieus in de watten werd gelegd met moederdag. Grote broer had op school allerlei leuke dingen geknutseld en kleine broer en papa kochten mij een sporthorloge om mij aan te moedigen in mijn loopavontuur.

– grote broer drie jaar werd! We gaven een feestje en nodigden de hele familie uit voor een heuse BBQ en uitgebreid dessertenbuffet. Het was een hele leuke dag en zoonlief kreeg een tof speelhuisje cadeau!

– klaspop Jules bij ons kwam logeren. Wat een leuk gezelschap. Ik denk dat ik het zelf nog het moeilijkste vond om hem na het verlengde weekend weer af te staan aan de juf …

– manlief enkele loopwedstrijden meeliep en wij naar goede gewoonte gingen supporteren. In mei waren we te vinden op de Elewijtse Halve en de 20km van Brussel. Alleen jammer dat het weer dit jaar niet zo mee zat. Toch maakten we er telkens een leuke familie uitstap van.

– we voorzichtig van start zijn gegaan met het maken van verbouwplannen. De voorbije week hebben we ons bezig gehouden met het bezoeken van keukenwinkels om wat inspiratie op te doen. Ook Pinterest heb ik herontdekt in de zoektocht naar onze droomkeuken …

– ik hier en daar wat tijd vond om te naaien, jeej!

– ik weer vele nieuwe stoffen besteld heb voor de webshop. Daar word ik altijd zo blij van.

Verder kregen we in mei ook enkele mooie dagen waarbij we nog eens konden genieten van de zon en onze batterijen weer helemaal konden opladen.

Op naar juni nu en daarna aftellen naar V A K A N T I E!

mei1 mei2 mei3

Groetjes,

Sheena