40 dagen bloggen, dat is nogal een uitdaging, uitgevonden door Kathleen. Vorig jaar bestond het ook al en toen liet ik het wijselijk aan mij voorbijgaan.

Dit jaar dacht ik hetzelfde te doen maar om de één of andere reden heb ik mij vandaag in een vlaag van zinsverbijstering toch aangemeld voor deze uitdaging. Eén dag te laat al weliswaar,  ik kan dus nog maar maximum 39 dagen bloggen  maar dat geeft niet want we krijgen 6 skipdagen en bij deze is de eerste dus al ingezet. Hopla!

Ik heb al eens kort met mijzelf gebrainstormd over de onderwerpen waarover ik ga bloggen in die 40 dagen. Voorlopig kan ik denk ik zo’n 20 dagen vullen met blogs over de verbouwing en verbouwinspiratie,  over mijn gezinsleven, mijn naaiprojecten en natuurlijk over #ouderzonden waarvan ik de volgende zonde morgen zal bespreken.

Wat ik op al die andere dagen ga vertellen dat is voor mij ook nog een verrassing. We zien wel! Ik leg de lat ook niet te hoog voor mijzelf maar ik ga wel mijn best doen. Ik wil niet zomaar iets gaan schrijven om te schrijven, het moet wel een blogbericht zijn waar ik 100% achter sta. Als ik er al in slaag om die 20 geplande berichten te publiceren binnen de 40 dagen dan zal ik al héél tevreden zijn. Maar je weet nooit dat de inspiratie de komende weken blijft komen en ik toch aan mijn 40 39 berichten zal geraken.

Wie nog ideeën heeft waarover ik eens zou kunnen schrijven … ik hoor het graag! 🙂

40 dagen bloggen: 1/40
Skipdagen: 1/6