Dit is mijn 27ste blogbericht binnen de 40 dagen bloggen uitdaging waarbij het de bedoeling is om 40 blogberichten te schrijven in een periode van 46 dagen.
Het gaat tot nu toe heel goed, ik heb nog twee skipdagen die ik kan inzetten en nog 13 blogberichten te gaan na vandaag.
Dat zou haalbaar moeten zijn. In theorie dan toch. In de praktijk weet ik het nog zo niet. Want waar ik de eerste 10 dagen heel gestructureerd van start ben gegaan (ik had veel inspiratie, ik noteerde al mijn geplande blogberichten op een kalender en ik kon zelfs enkele dagen vooruit werken) leef ik sinds een week of twee van dag tot dag en van de inspiratie van het moment.
Aangezien ik toch altijd een beetje mijn hart en ziel wil leggen in mijn blogberichten wil ik niet zomaar over iets gaan schrijven om toch maar een blogbericht te hebben. Dus het zal hier nog spannend worden ….

Wat wel al 100% zeker is, is dat deze uitdaging mijn blog al veel deugd heeft gedaan, er zit weer leven in! Ik heb ook eindelijk een hoop berichten kunnen uitschrijven die al lang in mijn hoofd zaten en de goesting om te schrijven is volledig terug. Het begint zelfs een gewoonte te worden om dagelijks even tijd te maken om mijn gedachten online te zwieren.

Maar bon, duimen maar dat ik nog minstens 13 keer door iets geïnspireerd kan geraken om over te schrijven. Nu de finish in de verte al een klein beetje komt piepen wil ik het toch wel graag halen …

 

40 dagen bloggen: 27/40
Skipdagen : 4/6