Bronnen: onder meer VTwonen.be (voor de overige zie Pinterestbord: https://www.pinterest.com/sheenablogt/slaapkamer-inspiratie/)

Volgende week start mijn maand ouderschapsverlof en dan ga ik normaal gezien (naast een hoop leuke dingen doen met de kinderen) eens aan de slag met mijn verfborstel. Ik toonde jullie eerder al onze plannen voor de nieuwe wc  maar dat is nog maar het begin …. . We hebben nog veel meer plannen.
Zo is het onder meer de bedoeling om, 7 jaar na de verhuis, dan toch eindelijk onze slaapkamer eens te voorzien van een likje verf. En niet alleen van verf, ook de inrichting mag een beetje anders. Ik droom van een hele grote ingemaakte kast, van schattige nachttafeltjes, mooie lichtgekleurde dekbedden, nieuwe gordijnen, kadertjes aan de muur en van een nieuwe commode en een grote spiegel.
Die nieuwe meubels, daarvan weet ik nog niet zeker of die er snel zullen komen, het hangt er wat van af of we veel budgetvriendelijke oplossingen kunnen vinden.
Maar dat schilderen, dat wil ik echt niet langer uitstellen. Ik ga dus alvast op zoek naar de geschikte verfkleuren. Het moeten zachte, warme kleuren zijn… ik heb bovenstaand moodboard gemaakt om mij te ondersteunen bij de definitieve kleurkeuze. Al ben ik er nog niet helemaal uit want er blijven heel wat opties mogelijk.. Gelukkig is er nog een man in huis die de knoop kan doorhakken bij twijfels 🙂

Voor en na foto’s volgen hopelijk volgende maand!

40 dagen bloggen: 37/40 (ik ben er bijna … maar nog niet helemaal)
Skipdagen : 4/6