Vrijdagavond. In plaats van mij voor de tv neer te ploffen had ik zin om met mijn naaimachine te werken. Aan mijn rokjesproject kon ik voorlopig niet meer verder werken; de mislukte naad had ik gisteren reeds herwerkt en het ziet er nu al veel beter uit. Maar voor het afwerken van de rest van de rok moet ik wachten tot de volgende les.

Dan maar op zoek naar een nieuw project. Op internet zijn er gelukkig heel wat te vinden maar het was op haar website dat ik een ideaal eerste project vond: het naaien van een kussenhoes.

En zo geschiedde:

Voor

Achter (nog niet zo heel goed gestreken)


Met dank aan mijn schoonmoeder van wie ik wat stof mocht lenen zodat ik dit vandaag nog kon maken.

Ik verschoot er van hoe snel zoiets in elkaar steekt en vind het verbazend dat ik dit zelf kan. Waarom heb ik dit nooit eerder ontdekt?  Op naar het volgende project!

Hebben jullie nog links naar makkelijke eerste naaiprojectjes? Hieronder is plaats om ze te delen!

Prettig weekend, 

Sheena