Het is beslist: we gaan dit najaar naar New YorK! De vluchten en het hotel/appartement zijn geboekt. 
‘We’ dat zijn :manlief, onze zoon en ikzelf + mijn ouders en mijn zus. Met vijf volwassenen zullen we hopelijk genoeg ogen hebben om onze (tegen dan) 1,5-jarige in het oog te houden. En om hem te entertainen op de lange vlucht.

Vliegen doen we met Brussels Airlines en logeren doen we in het Best Western Hospitality House. We huren daar een appartement. Dat lijkt ons praktischer met een peuter erbij. Zo hebben we ons eigen ‘huisje’ in NY waar we regelmatig even terug naartoe kunnen gaan om uit te rusten en waar we een lekkere (peuter)maaltijd kunnen bereiden. Bovendien wonen we dan allen samen ipv ieder apart in zijn hotelkamer.
Hieronder wat foto’s van het appartement:

                      

                              

Ik vind het er alvast heel goed uitzien en de commentaren op internet zijn positief. Dus hopelijk valt het mee! 

Nu dat alles geboekt is kunnen we beginnen zoeken naar allerlei reistips: wat is de moeite om daar ginds allemaal te bezoeken? Waar kunnen we lekker eten/drinken? Wat kunnen we best allemaal meenemen om de reis voor onze zoon zo makkelijk mogelijk te maken? Hoe geraken we van de luchthaven naar het hotel? Enzovoort enzovoort. We weten weer wat te doen! Als jullie tips hebben hoor ik ze graag (over NY of over reizen met jonge kindjes in het algemeen).

Over ons kindje gesproken: hij is bijna één jaar oud en vanavond zal hij voor het EERST in zijn eigen kamer slapen. Ja, nu pas! Wij hebben net de verbouwing van onze zolder afgerond. Wij hebben van onze zolder twee slaapkamers gemaakt waarvan één voor onze zoon (en de andere is nog ‘reserve’). Tot nu toe sliep hij gewoon bij ons op de kamer.
Ik heb net alles nog liggen kuisen, want zo’n net verbouwde kamer is VUIL en manlief is nu nog snel zijn bed aan het installeren.
Ik ben benieuwd of we erin zullen slagen om de zoon daar de hele nacht te laten slapen. Ik vrees van niet, want de laatste weken slaapt hij zeer slecht.
We zullen zien … Gelukkig is het morgen een feestdag en hoeven we dus alvast niet vroeg op te staan.

Tot slot nog even dit:Weet je dit nog?
Wel: ik heb ze ondertussen getest en vond ze niet goed! De zoektocht naar tuinmeubels gaat dus verder …

Tot de volgende,

Sheena