hoeveel juffen (en meesters) cadeautjes ik hier de laatste dagen heb zien passeren in blogland! Pennenzakken, handtassen, bloempotten, ritstasjes, potloodzakjes,… In allerlei stoffen en formaten.

Ik vraag mij af wat die juffen daar van vinden? Als ik al die berichten zie moeten die ondertussen toch al verdrinken in de zelfgemaakte cadeautjes?!

Spijtig dat zo’n traditie niet bestaat voor niet-juffen.
Ik vertrek ook volgende week met verlof. Hoe fijn zou het zijn moesten al mijn collega’s mij met een cadeautje uitwuiven. Ze staan er niet echt voor te springen denk ik. Maar misschien moet ik het toch maar eens voorstellen voor volgend jaar, want ik heb alvast veel inspiratie om voor hen iets te maken!
En zeg nu zelf, er is toch geen fijnere manier om de zomer in te gaan ..

Groetjes,
Sheena