Onze bakken beginnen er groen uit te zien! 
Rechts bovenaan zie je de net uitgekomen boontjes met daaronder peterselie. Het bosje daarnaast is dille. Verder zie je nog spinazie, tomaat, prei,bonenkruid en bloemkool.

In de tweede bak zie je een hoop rucola rechts onderaan. Daarnaast peterselie en prei. De kleine blaadjes rechtsboven zijn van rode biet.Deze heb ik gisteren uitgedund. Tot slot staat er nog in de linkerbovenhoek courgette. Deze krijgt vier vakken om in te groeien.

In de derde bak vallen de vier kroppen sla het meeste op. Deze zijn klaar om op te eten. Daarnaast staat er rechts onderaan knolselder, daarboven basilicum (maar deze moet vervangen worden want is helemaal verdord). Rechts bovenaan staat er een nieuw meloenplantje (met het blauwe potje errond ter bescherming tegen de wind). In het midden staat er aubergine en daarboven staat er nog ajuin.
Linksonder staan de boontjes (net uitgekomen).In de vierde bak heb ik gisteren nog twee vakken met boontjes gezaaid. Je ziet ook kleine sprietjes linksbovenaan van de wortel. Verder staat er nog ajuin, spaanse peper, spruiten (rechtsonder) en daarboven nog 1 krop sla (twee werden er al opgegeten door de ritnaald en een derde door onszelf).

In de vijfde bak zie je op de onderste rij selder, sjalot, broccoli. Boven de broccoli staat er nog dragon en paprika. De vier vakken linksboven zijn van de courgette.

In de zesde en laatste bak staat er linksonder witte kool. Daarnaast zijn er vier vakken voor de pompoen (butternut). Bovenaan rechts staat er paprika en links bovenaan heb ik gisteren nog twee vakken boontjes gezaaid.

Ik weet niet of je het kan zien op de foto’s maar tussen al mijn groenten staan er overal stokjes. Dit is om de katten een beetje op afstand te houden want deze gebruiken onze bakken maar al te graag als toilet!
Sinds de stokjes er staan hebben we er geen last meer van.

Nog in de tuin:

Rododendron, zonnebloem en aardbei

We hebben vandaag ook de zoon zijn fietsstoel geïnstalleerd. Zo kunnen we hem straks met zijn splinternieuwe fietshelm meenemen op onze allereerste fietstocht samen. Ik ben benieuwd wat hij ervan zal vinden!


Klaar voor gebruik!
Vele groetjes,
Sheena