Ik vertelde hier al even over een tweede naaiprojectje dat ik heb gemaakt en waarvan het idee afkomstig is vanop de website van MiekK.
Daar staat er een uitleg om een knikkerzakje te maken. Toen ik dat zag kwam ik op het idee om een groot knikkerzakje te maken, zodat er in de plaats van knikkers golfballetjes in bewaard kunnen worden. Dit zou dan een perfect vaderdagscadeau zijn voor mijn golfspelende vader!

Ik denk dat het de eerste keer was sinds de lagere school dat ik nog eens iets zelfgemaakt cadeau heb gedaan voor vaderdag. Ik denk ook dat het de eerste keer was, ooit, dat ik het écht leuk vond om iets zelf te maken voor vaderdag. Als kind had ik een hekel aan al dat knutselgedoe. Maar nu met mijn naaimachine is alles anders! 

Ik heb een zwarte stof genomen om het zakje in te maken, omdat mijn vader zijn golfgerief allemaal in het zwart is en ik niets té kleurrijk durfde kiezen omdat hij het zakje dan misschien niet zou durven te gebruiken op het golfterrein. Zwart dus, voor alle zekerheid. Maar de binnenkant is wel in het groen, omdat alleen maar zwart toch wat saai is.

Dit was het resultaat:Het was een heel tof project om te maken! 

En kijk wat ik dit weekend nog in onze tuin vond:

Veel geluk!
Groetjes,
Sheena