Sinds zo lang ik mij kan herinneren lees ik elke avond voor het slapen gaan in een boek. Elke avond, dus ook wanneer ik pas tegen de ochtend in bed lig, zelfs dan moet ik eerst nog even kunnen lezen (ondertussen ligt manlief dan al lang te snurken naast mij).

Tot vorig jaar ons zoontje werd geboren. En mijn nachten zo vaak onderbroken werden dat ik gewoon te moe was om nog te lezen. Maandenlang bleven al mijn boeken liggen. Maar sinds kort slaapt ons zoontje op zijn eigen kamer de hele nacht door en heb ik mijn vast avondritueel weer kunnen oppikken.

Ik heb hier rechts op mijn blog een plaatsje voorzien voor de boeken die ik op dit moment aan het lezen ben. 

Deze week las ik dit boek uit:

Ik wist op voorhand niet wat ik van dit verhaal moest verwachten. Ik ben gewoon beginnen lezen en was verrast over het verhaal. Het was iets helemaal anders dan ik verwacht had. Het is een heel vrolijk en gek verhaal en hoe meer ik in het boek las hoe interessanter het werd. Een ideaal boek om voor het slapengaan te lezen.

Ondertussen ben ik al met een nieuw boek gestart, een dagboek van iemand die te voet naar Rome is gewandeld. 
Reisverhalen spreken mij heel erg aan, ik wissel regelmatig af tussen romans en reisverhalen.

Lezen jullie veel? Wat is jullie favoriete boek?

Groetjes,
Sheena