Vanochtend ben ik om 6.30u opgestaan en achter mijn naaimachine gekropen.
Buiten was het nog donker en alles was stil. Het regende en ik zat lekker warm binnen. Zalig!

Drie uur later was mijn Zsazsa halterjurkje (poging nr.3) klaar:


De laatste stap, waarin je alles nog eens moet doorstikken heb ik nog niet durven nemen aangezien het daar vorige keer helemaal verkeerd is gelopen.
Maar zo is het ook al draagbaar. 
Ik ben eindelijk tevreden!

En ondertussen is het nog steeds maar 9.46u, de hele zaterdag ligt nog voor mij. Een zaterdag waarin ik alweer een nieuw project zal beginnen, geen naaiproject dit keer, maar een verfproject: het schilderen van de gang (muren + plafond) , van helemaal beneden tot aan de zolder.
Een werkje dat wel enkele weekends in beslag zal nemen denk ik. Er hangt hier namelijk nog overal de ‘naakte’ pleister (is dat een woord?) op de muren. Er moet dus eerst veel geschuurd en opgevuld worden. En dan moeten we eerst nog de primer er op zetten. Een hele klus! Gelukkig gaat manlief mij af en toe aflossen, hij moet wel. Want ik heb hoogtevrees en dus zijn bepaalde stukken in de gang voor mij niet bereikbaar.

Groetjes,

Sheena

PS: voor wie nog niet heeft deelgenomen aan de Give Away, dit kan nog tot 10 oktober en wel HIER.