Vanochtend ging ik voor het eerst in mijn leven naar een Stoffenspektakel. Ik was er vroeg, en gelukkig maar. Want enkel het eerste half uur was ik in staat om rustig aankopen te doen. Daarna werd het er zo druk dat je moest wringen om aan een kraam te komen en lang moest wachten om een metertje stof te kunnen kopen.

Maar ik ben blij met wat ik heb kunnen bemachtigen:
een nieuwe toile ciree voor op onze tafel, een paar effen katoentjes, leuke tricots voor zoonlief, een zacht stofje om een pyjama mee te maken voor zoonlief, geplastificeerd katoen om de binnenkant van een zakje mee af te werken en dan nog drie katoentjes voor onder meer een rokje voor mijzelf (de bloemen) en voor allerlei tasjes, olifanten etc. mee te maken.
Ohja én een rol patroonpapier.En zo werd mijn stoffenvoorraad weer wat groter.

Groetjes,

Sheena