Ik heb het hier al eens verteld: vorige winter leerde ik mijzelf breien. Ik volgde hiervoor een boek met de naam ‘Beginnen met breien’ en was vastbesloten om elk project uit dat boek te maken.
Eerst was er de ‘grove sjaal’, daarna de babysokjes (waarvan ik er maar één maakte, dat vond ik al voldoende), daarna volgden de gebreide muts en de zigzagsjaal. Dat ging allemaal vlot. Maar toen kwam het project  ‘vestje voor baby of kind’. En dat duurde allemaal veel te lang. Ik brei nogal traag. Ik raakte het beu. De rest van het boek werd niet meer afgewerkt.

Maar nu daag ik mijzelf uit. Het ‘vestje voor baby of kind’ moet afgewerkt worden en wel voor eind oktober. Het moet nu af want volgende winter zal de maat die ik aan het maken ben niet meer passen voor zoonlief.

Kijk, tot hier was ik vorige winter al geraakt:
En dit moet het worden:


Het zou zonde zijn om dit niet af te werken hé.

Ik heb trouwens nog een andere uitdaging voor mijzelf: ik heb gezien dat redelijk veel deelnemers aan mijn give-away (deelnemen kan nog!) meedingen naar een Sheena Clutch. Ik zal dus dringend werk moeten maken van het perfectioneren van mijn ‘ontwerp’ want het zat nog niet 100% hoe ik het wou en ik wil de winnaar echt wel iets moois kunnen overhandigen. Dus nog een to-do voor op mijn lijstje! 

Maar wel hele leuke to-do’s allemaal hoor. Mij hoor je niet klagen!

Vele groetjes,

Sheena