… niet wint. Dus maakte ik de Charlie nog eens, dit keer met lange mouwen, zodat ik kan deelnemen aan de wedstrijd van zonen09.

Ik heb de concurrentie al eens bekeken en er zitten al prachtige exemplaren tussen (veel mooier dan het mijne). Is het eigenlijk normaal dat ik alleen de foto’s van de concurrentie kan zien als ik ben ingelogd in Flickr? Anders zie ik maar een beperkte selectie van alle deelnemers. Ik zal het eens moeten navragen … ben niet zo vertrouwd met die Flickr.

Ondanks dat de concurrentie veel sterker is ben ik zelf toch ook héél tevreden met mijn tweede Charlie. Het in elkaar steken ging al iets vlotter dan mijn eerste exemplaar. Er zitten nog wel wat fouten in, maar al minder dan de vorige keer. Het gaat dus de goede kant op!Ik heb dit keer ook ineens een maat groter gemaakt aangezien de vorige maat net gepast was. Zo kan dit exemplaar toch nog even langer meegaan.

Het blijft een heel tof patroon om te maken. Aangezien dit zo goed meevalt ben ik er zelfs over aan het denken om mij eens aan de ‘Jacob’ van zonen09 te wagen. Weer een nieuwe uitdaging!

Geniet nog van jullie weekend, 

Groetjes,

Sheena