Ik vertelde er al eerder over, over de clutch van Elisanna die ik gemaakt had en vandaag kan ik nu ook de foto’s van het resultaat tonen. Het was namelijk een cadeautje voor een vriendin van mij en gisteren heb ik het haar eindelijk kunnen afgeven.

De paspel in de clutch maakte ik zelf aangezien ik geen witte paspel had liggen maar wel een witte biais en een koord. Drie minuten later had ik een witte paspel. Heel makkelijk om zelf te maken (met behulp van het blinde ritsvoetje).

Het stofje is alweer van Michael Miller, van mijn bestelling uit Amerika:

niet letten op het niet goed gestreken stukjeOhja, er staan geen knoopjes op mijn versie. Ik had er nochtans gemaakt, maar ik blijk niet zo goed te zijn in het vastnaaien van knopen. Na mijn eerste mislukking (het knoopje bengelde helemaal naar beneden) heb ik besloten dat ik het zonder knoopjes ook al mooi genoeg vond. Ik zag mijzelf niet direct erin slagen om daar twee knoopjes (op dezelfde lijn) mooi naast elkaar , stevig vast te naaien.
Ik heb de knoopjes wel mee afgegeven bij het cadeautje want volgens mij is mijn jarige vriendin veel handiger dan ik in zo’n dingen dus wie weet kan zij de clutch nog wel afwerken zoals het hoort.

Hier een foto van hoe het er dan zou uitzien:


En nu ga ik al mijn moed bijeen rapen voor mijn derde (en laatste!) poging om de halterjurk van Mme Zsazsa te maken. Duimen maar!

Vele groetjes,

Sheena