Ik heb nog niet veel kunnen bloggen deze week en ik mis het al een beetje.
Deze week had ik gewoon niet zoveel te vertellen, ik had vaak BIJNA iets om te vertellen maar nog niet helemaal.

Zo had ik BIJNA een dekentje gemaakt maar ik wou er een paspel tussensteken en ik had maar drie meter paspel wat te weinig was. Manlief was zo vriendelijk geweest om onder de middag eens in de buurt van zijn werk een Veritas binnen te springen voor extra paspel maar natuurlijk (dat heb ik dan altijd voor) was de kleur die ik wou (gewoon blauw, zo moeilijk is dat nu toch niet) niet te vinden. ’s Avonds dacht ik dan online paspel te bestellen maar OF de verzendkosten waren even hoog als de prijs van de paspel, OF ik kon alleen met overschrijving betalen en daar had ik geen zin in (te lui).
Dus… geen paspel, geen deken.

Daarna had ik BIJNA mijn blog een nieuwe look gegeven, met een ‘logo’ dat ik dan ook zou kunnen gebruiken om mijn eigen labels te laten ontwerpen. Maar het is nog niet af. Manlief is het voor mij aan het maken en het resultaat is nog niet 100% mijn goesting (ja, ik ben nogal een moeilijke denk ik!).

Dan had ik ook BIJNA het vestje voor baby of kind afgewerkt (nee niet waar, ik vrees dat ik nog steeds aan één van de mouwen bezig ben… ik ga serieus mogen doorbreien om mijn eigen deadline te halen).

Verder had ik ook nog BIJNA een boek uitgelezen (ik rouw van jou). Maar gisteren was ik dan weer nét te moe om de allerlaatste pagina’s nog te lezen dus die zijn voor vanavond.

We zijn deze week ook allemaal wat ziekjes thuis en het zijn drukke tijden op het werk. Ik ben heel blij dat het weekend eraan komt.

Ik wil jullie ook nog even bedanken voor jullie reacties op het overlock bericht. Super interessant om te lezen! Ik denk dat de algemene conclusie is dat wie een overlock heeft er toch heel tevreden over is. Ik ga de volgende kerst/verjaardag dus centjes verzamelen om er mij ook één te kunnen aanschaffen.

De laatste week van mijn give-away gaat in. Ik vind het superleuk dat er al zoveel mensen meedoen en ik kijk er al naar uit om voor één van jullie aan de slag te gaan 🙂

Fijn weekend iedereen!

Sheena