voor ons klein ziek ventje met bronchitis. Het leverde alvast een glimlach op zijn gezicht op en hij wees blij naar alle vrolijke diertjes op zijn kleine beentjes.Toen ik dit stofje (flanel) op het stoffenspektakel zag liggen dacht ik ‘dat moet ik hebben!’. Meteen ontstond het idee om eens een pyjama te maken voor zoonlief.

Ik ben gestart met de broek. De inspiratie voor de broek vond ik hier:
* het patroon = ‘Little Rabbit’ uit Ottobre 1/2012, maar dan zonder de pijpboordjes
* Om het in elkaar te zetten volgde ik eerst de uitleg van By Miekk: ik knipte alle patroondelen apart uit (zodat ik dus vier delen had). Die vier delen gaf ik elk al meteen een afgewerkte boord. Ik gebruikte hiervoor voor het eerst de overlocksteek op mijn naaimachine. Handig! Ik stikte daarna de zijnaden van de broek en stikte alles nog eens door
* Daarna ging ik even over naar de uitleg hier voor het stuk waar eerst de ‘curven’ en daarna de broekspijpen aan elkaar gezet worden
* Tot slot besloot ik er nog een elastiek in te zetten volgens deze uitleg.Nu ga ik op zoek gaan naar een tof (en vooral niet te moeilijk) patroon voor een bovenstuk. Wordt vervolgd …

Groetjes,

Sheena