Ik kwam bij haar een merkwaardig recept tegen: brownies met chocolade en rode biet. Ieuw, dat kon onmogelijk lekker zijn!
Maar, ze overtuigde mij dat het écht lekker was en dus was mijn nieuwsgierigheid gewekt en wou ik het ook eens uitproberen.
Gisteren was het dan zo ver: het zag er allemaal wat raar uit tijdens het maken, het rook ook een beetje vreemd (naar rode biet natuurlijk) maar … het resultaat was tegen alle verwachtingen in erg lekker!

Ik nam enkele stukjes van de bietenbrownie mee naar mijn ouders gisteren en ook daar werd er van gesmuld. Wanneer we hier volgend jaar weer met een voorraad rode bieten zitten uit de moestuin zal een deel hiervan zéker in brownies terecht komen!

Wil je het ook eens maken? Het recept komt van op de website van Delhaize.
Smakelijk!Groetjes,

Sheena