Boeken … ik lees ze zo graag! En dat weten mijn collega’s ook, ik krijg dan ook af en toe een boek van hen toegestopt dat uit hun eigen bibliotheek komt en ze echt een aanrader vinden.
Zo kreeg ik enkele dagen geleden deze exemplaren mee naar huis:

Ik zit nu ongeveer halverwege het boek ‘Mist over Londen’ en vind het echt een heel goed boek. Het verhaal speelt zich af in de jaren na de tweede wereldoorlog, alleen is die oorlog in het boek niet geëindigd zoals wij het kennen … Heel boeiend!
Het boek ‘Mooie leugens’ ligt klaar om daarna te lezen en ziet er ook veelbelovend uit.

Zelf koop ik ook al wel eens een boek.
Laatst kwam ik op deze blog bij de reacties een boekentip tegen die mij meteen aansprak:

Het boek vertelt het verhaal van een vrouw die nadat ze haar moeder verliest besluit om op haar eentje een 1700 kilometer lange voettocht te maken langs de Pacific Crest Trail in het westen van Amerika.
Ondertussen staat het al op mijn e-reader, klaar om gelezen te worden. Dit soort boeken is helemaal mijn ding. Zo heb ik ook enorm genoten van bijvoorbeeld het boek ‘Een voettocht door de Appalachen’ van mijn favoriete schrijver Bill Bryson of ‘Alle wegen naar Rome’ over de voettocht naar Rome van schrijver Jan Blokker.
Aangezien ik zelf dit jaar niet meer op reis zal kunnen gaan naar de VS, hoop ik er op deze manier toch een beetje te geraken!

Ondertussen ben ik ook nog dit boek aan het lezen:

One Summer
Ook een heel interessant boek (weer iets helemaal anders dan de boeken daarboven). Geschreven door Bill Bryson, de man die geschiedenis op zo’n boeiende manier vertelt dat ik het interessant vind (terwijl geschiedenis nooit mijn favoriete vak geweest is op school). 
En dan is er nog een ander soort boeken waar ik een zwak voor heb.
Zo kreeg ik gisteren van manlief dit exemplaar:Ik heb het al even doorbladerd en ben er zéker van dat ik er véél uit ga maken. Het zal nog moeilijk zijn om te kiezen welke tas eerst.

Nu nog tijd vinden … Gelukkig kan ik vier weken voor mijn uitgerekende bevallingsdatum stoppen met werken. Ik hoop dus die weken te kunnen vullen met veel rusten en vooral: veel lezen! Ik kijk er al naar uit. 

Wat ik nu dringend eens moet doen is een grotere boekenkast kopen … want die van mij zit ondertussen overvol!

Groetjes,

Sheena