> Werkte ik mijn laatste twee werkdagen voor de start van mijn zwangerschapsverlof.

> Maakten we met snijbiet uit de tuin en eitjes van onze eigen kippen een recept uit het moestuinboek van Mme Zsazsa

> Maakten we zelf pizza’s> Maakten we nog eens gebruik van ons Planckendaelabonnement > Gingen we shoppen in Mechelen en kocht ik stofjes bij Stitch&co (en stelde ik vast dat dit toch wel een dure winkel is in vergelijking met onze Belgische stoffenwebshops … gelukkig had ik nog een paar cadeaubonnen)> Ging ik naar de gynaecoloog, daarover meer in de volgende zwangerschapsupdate

> Knipte ik meer dan 100 vierkante lapjes stof voor het doopsuikerproject

> Las ik een artikel over de hoeveelheid afval die wij wekelijks aan de deur zetten en plots drong het eens écht tot mij door. Die berg afval moet kleiner worden. Toevallig kreeg ik net een uitnodiging voor een tupperware avond en besliste ik om in mijn strijd tegen afval alvast deze te bestellen> Smulden we van aardbeien en (gigantische!) frambozen uit onze eigen tuin> Maakten we nogmaals kennis met de peuterpubertijd van zoonlief. Die gedraagt zich de laatste tijd soms echt heel stout en wat wij ook proberen, niets maakt indruk op hem. Onverschillig doet hij gewoon verder waar hij mee bezig is. Of we nu kwaad worden, hem negeren, hem in de hoek zetten, proberen te onderhandelen …. meneertje doet gewoon zijn goesting. Grijze haren krijg ik ervan!

> De afgelopen week was ook de week waarin we kunnen spreken over een potjestraining succes, dus naast al dat stoute gedrag was er gelukkig ook een lichtpuntje.

> Nu gaan we de week nog beëindigen met supporteren voor onze Rode Duivels! Ik hoop dat ze winnen maar mijn gevoel gokt op een 1-1 gelijkspel. We zullen zien ….

Groetjes,

Sheena