Die peuter van ons, die babbelt graag én veel. We staan soms versteld van wat hij allemaal zegt. Van ‘waar is dat feestje?’ tot ‘Waar is mama nu?’, van ‘Ik weet het niet’ tot ‘chocomekkel drinken en bokes eten’, … hij kan zich al heel goed uitdrukken. Als we met de auto onderweg zijn benoemt hij alles wat hij ziet. Heel de weg zit hij dan te praten of te zingen.

Soms zegt hij echt héél grappige dingen en om deze te onthouden ga ik ze hier bewaren op mijn blog onder de tag ‘peuterpraat’.

Zo gaf ik hem enkele dagen geleden een koekje. Er zaten twee koekjes in een pak. Ik zei hem: ‘het andere koekje is voor morgen’ en legde het andere koekje weg.
Even later zag hij mij zijn kleine broer borstvoeding geven. Hij kwam naar mij, wees naar de borst waarvan kleine broer op dat moment niet aan het drinken was en riep ‘Das voor morgen!’

🙂

Groetjes,

Sheena